Priboi si Asociatii, rezultate remarcabile în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere în anul 2023

Situația infrastructurii rutiere din România, știți prea bine, nu s-a schimbat mai deloc în ultimii ani: tot drumuri rele, prost semnalizate, autostrăzi puține… abia ce am reușit să trecem de pragul psihologic de 1000 de km de autostradă! Iar toate acestea, evident, își spun cuvântul în blianțurile tragediilor de pe șosele: circa 2000 de morți anual, și zeci de mii de vătămați în accidente auto.

Încercând să fim alături de familiile asupra cărora nefericirea s-a abătut, firește, nu putem da timpul înapoi spre evitarea accidentului, dar încercăm măcar să le oferim bani ca o recompensă, ca o reparație pentru suferința și amărăciunea îndurate. De aceea ne dorim mereu să le oferim cele mai mari daune morale, despăgubiri din accidentele rutiere cărora le-au fost victime.

Astfel, Priboi si Asociatii încheie anul acesta obținând despăgubiri de peste 4 milioane de euro victimelor accidentelor auto, rezultate pe care le apreciază a fi corecte, în concordanță cu practica, jurisprudența instanțelor românești.

„Și din accidente cu vătămări corporale, și din tragice accidente cu deces, am obținut cele mai bune despăgubiri clienților noștri – victime ale accidentelor rutiere. De aceea vă prezentăm câteva rezultate alese aleator – priboisiasociatii.ro/jurisprudenta – Andrei Priboi, fondator Priboi si Asociatii

Andrei Priboi, fondator Priboi si Asociatii
Call Now Button