De ce trebuie angajat un avocat specializat în accidente rutiere în cazul unui incident grav în trafic?

Simplu: pentru că nu putem să ne pricepem la toate! Ce avocat știe revendicări, retrocedări nu se va pricepe atât de bine la probleme de fiscalitate, iar cel ce lucrează pe proprietate intelectuală, mărci, invenții nu prea are cum să dea aceleași rezultate precum unul care se ocupă exclusiv de latura penală – furturi, delapidări, înșelăciune, abuz de încredere, etc.

Așa este și în cazul accidentelor rutiere: pentru a primi despăgubiri de la firma de asigurări RCA este necesar să contactați un avocat specializat în accidente rutiere, un avocat care să aibă o experiență îndelungată, probată cu rezultate pozitive în dreptul asigurărilor. În România sunt, în realitate, foarte puțini avocați care se ocupă exclusiv de obținerea de daune morale și daune materiale din accidente auto. Printre aceștia, un avocat cu experiență ce poate fi verificată prin milioanele de euro oferite clienților săi este Valentina Priboi, avocat de accidente rutiere încă din anul 2011.

Foarte important în alegerea celui mai bun avocat pentru dumneavoastră este să alegeți cu convingerea proprie, neinfluențat de diverși „binevoitori” agasanți. Este important să nu vă lăsați intimidați de diverse persoane presante, de SRL-uri obscure ce vă forțează să semnați contracte de obținere despăgubiri cu onorarii astronomice! Alegeți dumneavoastră singur! Căutați pe Internet, comparați și alegeți cu convingerea că ați găsit în primul rând un avocat, în al doilea rând că are experiență în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere și, în al treilea rând, că vă oferă scris, clar, cel mai mic onorariu dintre toți!

„Fie pe cale amiabilă, fie pe cale judiciară în fața instanțelor din toată țara, am obținut milioane de euro familiilor îndurerate ce și-au pierdut persoane dragi în accidente, dar și victimelor ce au suferit vătămări corporale. Știu, nu putem șterge cu buretele întâmplarea nefericită, nu putem da timpul înapoi pentru a face să nu se fi întâmplat accidentul, însă singurul lucru care ne mai rămâne de făcut acum este să ajutăm victimele să fie despăgubite, recompensate pentru chinul și suferința îndurate în urma accidentului…” – avocat Valentina Priboi

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere
Call Now Button