Avocat accidente rutiere

Victimele unui accident rutier au dreptul să primească despăgubiri pentru suferința produsă de nefericitul eveniment. Astfel, firma de asigurări RCA a șoferului care a produs accidentul, în calitate de parte responsabilă civilmente, va fi obligată să plătească despăgubiri tuturor victimelor unui accident rutier.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

În cazul unui accident rutier în care victimele au suferit doar vătămări corporale, acestea vor primi despăgubiri personal, fiecare vătămat pentru suferințele proprii. În cazul unui accident rutier în urma căruia a decedat vreuna din victime, vor avea dreptul la despăgubiri rudele și familia defunctului.

Dar în ce constau mai exact aceste despăgubiri pe care le oferă societatea de asigurări victimelor unui accident auto? Despăgubirile din accidente rutiere reprezintă dezdăunări, sume, bani pe care îi oferă firma de asigurări RCA a conducătorului auto vinovat victimelor accidentului rutier petrecut. Altfel spus, despăgubirile înglobează daune morale și daune materiale cuvenite victimelor pentru acoperirea prejudiciilor fizice și psihice survenite în urma producerii unui accident rutier.

În astfel de situații este foarte important să vă angajați un avocat bun, specializat în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere, pentru a vă asista de la primele declarații date autorităților, până la final, la încasarea concretă a sumelor de despăgubire. Verificați experiența unui avocat, cereți-i să vă prezinte ce sume a obținut altor victime ale accidentelor auto, care sunt condițiile exacte de colaborare!

Doamna Valentina Priboi este avocat din anul 2011 și se ocupă doar de domeniul asigurărilor, de legislația rutieră și penală, de obținerea cât mai urgentă a despăgubirilor, a daunelor morale și materiale victimelor accidentelor rutiere.

Call Now Button