Avocat infracțiuni rutiere

Dacă ați condus un autovehicul încălcând vreo dispoziție legală, este posibil să aveți nevoie de un avocat specializat în domeniul penal-rutier! Adică, cele mai frecvente situații despre care vrem să vă vorbim sunt cele în care un șofer fie a condus sub influența băuturilor alcoolice având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 grame/litru alcool pur în sânge și a fost oprit de Poliția Rutieră, fie a consumat alcool la volan câtuși de puțin dar a produs și un accident, fie a condus având permisul de conducere suspendat, fie a condus fără permis de conducere deloc sau cu o categorie necorespunzătoare, fie a produs un accident rutier și fugit de la fața locului.

Valentina Priboi, avocat infracțiuni rutiere

În toate aceste cazuri anterior amintite poliția deschide șoferului vinovat un dosar penal, în funcție de tipul infracțiunii săvârșite: dosar penal pentru consum de alcool la volan, dosar penal pentru conducere cu permis suspendat, dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, etc.

În astfel de situații trebuie să vă angajați un avocat specializat în domeniul penal pe latură rutieră, un avocat care, încă din faza de cercetare penală, vă poate oferi șansa de a primi clasarea din partea procurorului, adică să evitați să fiți judecat în fața unei instanțe penale.

Valentina Priboi este un avocat experimentat care a ajutat mulți clienți cărora li se deschiseseră dosare de urmărire penală să scape de condamnare sau, cel mult, să primească o condamnare cu suspendare, ori o simplă amendă penală. Dacă și dumneavoastră sunteți cercetat pentru o infracțiune a cărei sancțiune este pedeapsa cu închisoarea, trebuie să ne sunați cât mai rapid la +40 746 548 064 pentru a pune la punct toate detaliile celei mai bune apărari!

Call Now Button